CONVOCATÒRIA DEL PREMI DE CIVISME A L’ESPORT

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, per mitjà de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària, convoca el Premi de Civisme a l’esport. Aquest vol reconèixer persones o organitzacions del món de l’esport que destaquin per una conducta cívica exemplar o per una trajectòria en aquest sentit.

En la societat actual, l’esport és una part important de les nostres vides i ens ajuda a formar-nos com a persones ja des de petits, amb l’esport escolar. El treball en equip, l’esforç, la resistència a la frustració, el respecte a les normes, als equipaments i a les persones, etc. són aspectes que podem aprendre des de la infància. 

A.- Qui es pot presentar

El Premi de Civisme a l’esport té com a destinatàries les persones físiques de més de divuit anys que hi poden concórrer mitjançant una candidatura presentada per una institució, un organisme o una entitat, o hi poden concórrer les mateixes persones físiques o jurídiques interessades.

B.- Com presentar-s’hi

Per presentar-se al concurs cal lliurar una memòria explicativa en la qual es detallin els arguments de la proposta per la qual es presenta la candidatura al Premi, el valor col·lectiu de l’acció o actuació desenvolupada i les conseqüències socials de l’acció dels candidats (persones físiques o persones jurídiques). A més, en el cas de persones físiques, s’ha de presentar una memòria curricular que argumenti les aportacions desenvolupades pel candidat o candidata. És important destacar que aquest Premi no està limitat a un període d’actuació concret.

C.- Guanyadors

Es concedeix un sol premi a la categoria. Cal remarcar que el jurat també pot atorgar mencions honorífiques a les accions que no hagi premiat però que, per la seva qualitat, puguin ser objecte de reconeixement públic.

D.- Premi

La quantitat del premi atorgat la determina la resolució de convocatòria dels Premis de Civisme de l’edició corresponent. En aquesta edició el premi és de 2.000 €

E.- Termini de presentació

Es poden presentar les candidatures al Premi cal enviar tots els documents especificats en l’apartat 1 abans del quinze d’octubre de 2021.

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋