¿CUÁLES SON LAS TAREAS DE UNA CONSULTORÍA DEPORTIVA?

QUINES SÓN LES T’ASQUES D’UNA CONSULTORIA ESPORTIVA?

Wealia és una gestoria esportiva, assessoria esportiva i consultoria esportiva, és a dir, Wealia és una empresa especialitzada en el sector esportiu que permet als nostres clients gaudir d’un servei concret i especialitzat que respon als requeriments i a les necessitats específiques dels clubs i les entitats esportives.

Gestor esportiu a Catalunya

Les funcions d’un gestor en qualsevol dels sectors són prestar assessorament laboral, comptable i fiscal així com realitzar les gestions i tràmits necessaris. Wealia és una gestoria esportiva, això vol dir que té la peculiaritat que només gestiona entitats i clubs esportius.

L’especialització de la gestoria és el punt diferenciador, ja que el sector esportiu compren uns requisits concrets molt diferents dels  altres sectors i que cal conèixer per garantir que tots els tràmits s’estan duent a terme de forma correcta.

Gestió voluntariat esportiu i laboral

A Wealia, la gestoria de les entitats esportives, t’assessorarem en tot moment de com fer una bona gestió del voluntariat i de com adaptar l’entitat esportiva o club esportiu perquè pugui disposar de voluntaris. En el cas dels voluntaris la norma és concreta i cal ser rigorós per evitar sancions.

Quina diferència hi ha entre un voluntari i un treballador?

En primer lloc, cal comprendre la diferència entre un voluntari i un treballador, ja que les activitats laborals dels treballadors han de ser remunerades mentre que les dels voluntaris no poden ser pagades, però, els voluntaris sí que poden percebre quantitats econòmiques en concepte de restitució de les despeses. Si els voluntaris perceben alguna quantitat diferent de la restitució de les despeses són considerats treballadors i, per tant, han de tenir contracte i estar cotitzant a la seguretat social.

Molts clubs i entitats esportives tenen voluntaris a l’entitat, però la realitat és que tenir un contracte de voluntariat no és suficient per a complir la llei: Per a tenir voluntaris esportius a un club esportiu o a una entitat esportiva cal tenir establerts, entre d’altres, mecanismes de participació dels voluntaris als estatuts i cal tenir assegurances específiques per a voluntaris esportius.

Tenir una gestoria esportiva o consultoria esportiva contractada és una manera de garantir el compliment de la llei. Si ets un club o una entitat esportiva, a Wealia posem a la teva disposició els nostres serveis perquè puguis tenir la tranquil·litat de dur a terme un correcte compliment de la llei.

Gestoria per a clubs esportius

Tenir contractada una gestoria per clubs esportius permet que, una empresa externa al club, porti el control de tots els moviments econòmics del club i que, a més a més, t’informi en tot moment de com cal declarar aquests moviments.

A Wealia no només portem el control exhaustiu de moviments econòmics, sinó que també estudiem quina és la forma de tributació que més beneficis suposa per al club dins de les possibilitats que ofereix la normativa fiscal. A més, us informarem de tots els casos on es produeixen exempcions d’IVA o si es pot recuperar part de l’IVA que s’ha pagat en algun cas.

Contractar una consultoria esportiva especialitzada en el sector esportiu ofereix el gran avantatge de què tots i cada un dels tràmits que es duguin a terme es faran amb la garantia i l’experiència de Wealia, una gestoria, assessoria i consultoria esportiva que coneix a la perfecció les problemàtiques i particularitats del sector.

A Wealia, tenim en compte les particularitats de les entitats esportives, tant si tributen en el règim d’entitats parcialment exemptes o en el règim de la llei 49/2002, en el cas de l’impost sobre societats i estudiant les exempcions, i possible recuperació de l’IVA si escau.

Estem especialitzats en normativa esportiva, per això coneixem perfectament cada cas que ens presenten els nostres clients. Tots els nostres professionals estan altament capacitats i podran assessorar-vos en tot moment sobre determinats casos concrets. Gràcies a això podrem evitar-vos sancions i problemes amb Hisenda.

La gestoria experta en entitats esportives

Consultoria esportiva

Si vols conèixer tots els serveis que t’oferim a Wealia, fent clic en aquest enllaç podràs accedir a tot el llistat de serveis de consultoria esportiva.

No tots els clubs tenen les mateixes necessitats, per això ens adaptem a la vostra situació concreta: Wealia som els teus aliats en normativa i gestió esportiva.

En qualsevol cas, a Wealia estarem encantats d’atendre els teus dubtes o peticions. Podeu contactar amb nosaltres per trucada telefònica, per whatsapp o per correu, com preferiu. A Wealia som la consultoria per clubs i entitats esportives de referència a Catalunya.

Consultora deportiva

Gestor per entitats esportives

Si ets un club o una entitat esportiva, contractar una gestoria esportiva o un gestor per entitats esportives et donarà la tranquil·litat que tots els tràmits es fan de la millor manera possible i coneixent la problemàtica i requisits del sector.

 

La gestoria de les entitats esportives:
Wealia

 

Si vols compartir aquesta notícia, fes clic als botons

WhatsApp
Telegram
Facebook
LinkedIn

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋