INSPECCIONS A CLUBS PER FRAU A LA SEGURETAT SOCIAL

Una carta que van firmar onze clubs de segona divisió de futbol l’any 2020 va fer sonar totes les alarmes: aquests denunciaven la diferència econòmica que suposa pels clubs pagar de forma legal als seus jugadors o fer-ho de forma fraudulenta i el greuge comparatiu que suposava als clubs que complien la norma respecte al que actuaven de forma fraudulenta.

En aquest punt, la seguretat social comença les investigacions per comprovar la veracitat de la denúncia i efectivament, es va detectar una problemàtica generalitzada en l’ús de diners no declarats, especialment en els clubs de futbol de segona i tercera divisió.

A causa d’aquest fet, s’han iniciat inspeccions de treball i seguretat social a diferents clubs de futbol que han militat a segona B en els últims anys.

És essencial estar ben assessorat per evitar possibles situacions similars. Els clubs i entitats relacionades amb el món de l’esport us afecten unes problemàtiques molt concretes tant en l’àmbit laboral com el fiscal que cal conèixer en profunditat per evitar problemes i sancions i tenir la tranquil·litat de fer les coses ben fetes.

No dubteu en preguntar-nos els vostres dubtes al respecte

Wealia, la gestoria experta entitats esportives

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋