LA CARTA DE LLIBERTAT EN MANS DE LA JUSTÍCIA

La federació gallega de futbol ha alliberat a una jugadora del contracte que tenia amb el club

Què ha passat?

La jugadora d’un club de futbol gallec ha presentat el seu cas al tribunal jurisdiccional de la federació gallega de futbol. La jugadora volia trencar el contracte de permanència de tres temporades amb l’entitat, però el club no ho va permetre, així que ella i la seva mare van decidir lluitar per la carta de llibertat i portar el seu cas als tribunals.

Aquest passat dimarts es va resoldre el cas i el comitè jurisdiccional de la Federació Gallega ha determinat que preval la voluntat de la jove jugadora abans que qualsevol contracte firmat. Tot i que és un cas particular i que durant la resolució del cas, es van demostrar indicis de què la jugadora i la seva mare (representant legal de la menor) es van veure fortament induïdes pel club a canviar la llicència d’una temporada a tres temporades, aquest fet pot trencar les regles establertes fins al moment.

Com pot afectar aquest cas?

Haver presentat el cas a tribunals i haver-lo guanyat pot ser un motiu perquè més jugadors i famílies facin el pas per a lluitar per la carta de llibertat, fet que pot trencar les regles establertes fins al moment i que pot complicar la gestió dels equips i a la vegada intentar fitxar jugadors d’un altre equip a mitja temporada.

Haurem de veure si es produeixen més casos similars i algun d’ells acaba a la justícia ordinària i s’estableixi jurisprudència al respecte.

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋