PREVENCIÓ D’ABUSOS SEXUALS A MENORS I VIOLÈNCIA MASCLISTA A L’ESPORT

Aquest dilluns 5 de novembre, hem assistit a la conferència sobre la violència sexual a l’àmbit esportiu: normativa, mesures preventives i atenció a víctimes.

La ponència ha sigut impartida per un expert en la matèria i ens ha ajudat a veure com podem establir protocols per evitar tant la violència masclista com els abusos sexuals a menors, que són dos riscos importants que corren les entitats esportives i que per desgràcia són noticia de tant en tant en el mitjans de comunicació.

Així, és important, amb ajuda de les diferents guies que hi ha al respecte, identificar els riscos i les situacions de perill, les possibles mesures de seguretat i els protocols que ha de seguir l’entitat, els seus empleats, els pares i participants de les activitats, etc… per tal de minimitzar en tot moment la possibilitat de que es produeixi una agressió o un abús de caràcter sexual.

Treballar en aquest àmbit, a més de reduir aquest tipus de riscos i donar una millor  imatge de l’entitat, també ajuda a eximir-la de responsabilitat en cas d’algun problema, al haver pres totes les mesures possibles a la seva mà per evitar-lo.

Si desitgeu qualsevol aclariment al respecte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres

wealia – especialistes en entitats esportives

Equip de Wealia
tel: 935 432 674
mail: info@wealia.com
www.wealia.com

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋