SUBVENCIONS ANYS 2021 PER A ESPORTISTES D’ALT NIVELL O EN COMPETICIONS INTERNACIONALS

Aquest passat dissabte s’ha publicat l’extracte de la Resolució de la Presidència del Consell Superior d’Esports (CSD) per la que es convoquen les subvencions en l’any 2021 d’ajudes per a la protecció social dels esportistes d’alt nivell i el suport als esportistes espanyols que participen en competicions internacionals.

A.- Beneficiaris

Esportistes d’alt nivell i alt rendiment que no estiguin sancionats per infraccions en matèria de dopatge i que estiguin afiliats al Sistema Nacional de Seguretat. La pràctica esportiva d’alt nivell ha de suposar la seva activitat principal i els ingressos anuals derivats d’aquesta no poden excedir els 40.672,80 €.

Esportistes espanyols o equips d’esportistes que participen en competicions internacionals. Aquests han d’haver obtingut resultats en proves olímpiques en campionats d’Europa, campionats del Món o Jocs Olímpics.

B.- Subvenció

El Consell Superior d’Esports destinarà a finançar les ajudes convocades un import màxim de 16.000.000€ amb la següent distribució pressupostària estimada:

Per als esportistes d’alt nivell es destinen fins a 11.000.000€ amb la finalitat de cobrir les cotitzacions de la Seguretat Social dels esportistes d’alt nivell en aplicació del Real Decret-llei 5/20115.

Per als esportistes en competicions internacionals es destinen un mínim de 5.000.0000€ amb el concepte d’ajudes a esportistes que representen a Espanya en competicions internacionals i en aplicació del mateix decret.

C.- Presentació de la sol·licitud

Les sol·licituds es presentaran a les Federacions, les que actuaran com a entitats col·laboradores i les faran arribar de manera telemàtica al CSD. El termini de presentació de sol·licituds a les Federacions és de quinze dies hàbils des de l’endemà a la publicació de l’extracte de la convocatòria en el BOE. Les Federacions, però, disposaran de cinc dies hàbils des de la finalització del termini per enviar-les al CSD.

et queda algun dubte? nosaltres te’ls resolem
wealia – especialistes en entitats esportives

equip de wealia management SLU
mail: info@wealia.com
telef: 935 432 674 – 699 852 309
www.wealia.com

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋