Opinions sobre Wealia
Xavi Tarragó
CF Santvicentí

“Des del CF Santvicentí volem agrair el tracte i assessorament rebut de Wealia durant aquest primer any de col·laboració junts. Des de que estem amb vosaltres, gràcies a la vostra professionalitat, hem guanyat en tranquil·litat, ja què, ens hem despreocupat de l’enrevessat treball de tramitar impostos, nòmines, etc.

Empresa seria, qualsevol dubte que hem tingut ens han ajudat a resoldre el problema immediatament. Des del club desitgem seguir treballant just força temps.”

Pablo Díaz Fernández, tresorer
CBVdM (Club Bàsquet Vilassar de Mar)

“WEALIA és el company de viatge ideal per tenir la tranquil·litat que la gestió d’aspectes fonamentals com són, entre uns altres, els laborals, fiscals, administratius i de protecció de dades, estan correctament realitzats i assessorats. Sense cap dubte, en un club com el nostre en el qual la il·lusió d’un grup de pares voluntaris és la que aconsegueix que el nostre projecte esportiu tingui l’embranzida necessària, resulta del tot cert que sense l’ajuda de WEALIA aquesta tasca seria titànica i molt més difícil.”

Josep
Club Deportivo Pomar

“Somos un club de futbol pequeño, estamos inmersos en mar de dudas, casi por casualidad contactamos con WEALIA, fue entonce cuando nos dimos cuenta de que las cosas no las hacíamos bien, si sois un club deportivo es preciso un gestor especializado. “

Pol Ros Baraera, president
Racing Pineda Futbol Sala

“Des del Racing Pineda Futbol Sala, volem mostar la nostra satisfacció per haver contractat els serveis de WEALIA. Per a nosaltres ens serveix per poder millorar la gestió del club i poder professionalitzar-lo

El tracte rebut és molt proper amb el client i des del primer dia ens han donat molta traqnuilitat en tots els aspectes legals que hem contactat amb ells”

Josep Cifuentes, president
Associació Bàsquet Badalona 2005

“Positiva experiència iniciar aquesta temporada amb la col·laboració de WEALIA, ens ha donat seguretat i confiança, tant en l’aspecte juridic com fiscal, així com un tracte directe i proper, gestionant els temes que sorgeixen, amb una pràctica gestió.”

José Ramón Martínez, secretari
Club d’escalada de Mataró

“WEALIA nos ofrece un servicio rápido, cercano y, sobre todo, un amplio conocimiento de las especificidades en la gestión contable, fiscal y de recursos humanos de una entidad deportiva. Tanto para la constitución de nuestro club como en la gestión del día a día han sido un apoyo fundamental para nosotros. “

Abel Marsal, fundador
Escola catalana de surf

“Gràcies per els vostres serveis de gestió, molt rápid i profesional, ens ho heu possat molt fácil per la tramitació d’estatus esportius, canvis de domicili etc… Uns cracks en gestió esportiva!”

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋