Wealia participa en la gala del 45è aniversari del Col·legi d’Economistes de Catalunya

El passat dijous 9 de novembre, el Col·legi d’Economistes de Catalunya (CEC) va celebrar la gala d’entrega dels Premis dels Economistes, commemorant el quaranta-cinquè aniversari de l’entitat. L’acte, amb la participació de més de 400 persones, va ser un reconeixement a la contribució destacada dels economistes en la presa de decisions i la promoció de l’equitat i la justícia econòmica.

Jaume Vilà, gerent i fundador de Wealia Management, va tenir l’honor de participar en la gala com a secretari de la comissió de la secció de l’economia i finances de l’esport del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Els premis de Mèrit i d’Honor 2023 van ser atorgats al president del Consell Econòmic i Social d’Espanya, Antón Costas, i al president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre. Durant la cerimònia, amb la presència de personalitats com l’expresident de la Generalitat Artur Mas i la consellera d’Economia i Hisenda, Natàlia Mas, es va subratllar la importància de l’economia en la construcció d’un futur equitatiu.

La consellera Mas va abordar la complexitat del context econòmic actual, celebrant la resiliència de l’economia catalana. Va destacar l’oportunitat de corregir desequilibris estructurals, especialment en matèria de finançament, gràcies als principis dels acords de investidura.

Wealia, com a gestoria esportiva de referència, segueix de prop aquests esdeveniments i manté el seu compromís de proporcionar el millor suport als clients. Amb una gestió eficient i en conformitat amb les normatives vigents, continuarem vetllant per la tranquil·litat dels nostres clients. 

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋