Publicat un article de Wealia a la revista tècnica del Col·legi d’Economistes de Catalunya

Fiscalitat a lactivitat esportiva

Estem molt contents de la publicació del nostre article sobre la fiscalitat de les entitats esportives a la revista tècnica del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Podeu llegir l’article aquí.

Aquesta publicació no només valida la nostra experiència i coneixement en la fiscalitat esportiva, sinó que també ens permet compartir les nostres idees i recomanacions amb una àmplia audiència de professionals del sector. És un honor contribuir al debat i la millora contínua de la gestió fiscal en l’àmbit esportiu.

Recomanem la lectura de l’article, del qual oferim un resum dels temes més rellevants:

1. Incentius fiscals: L’article subratlla com la legislació fiscal espanyola pot actuar com un element de promoció de l’activitat esportiva, anant més enllà de la mera recaptació. La fiscalitat favorable pot ajudar a fomentar la pràctica esportiva, proporcionant incentius a les entitats que promouen l’esport com una activitat essencial per a la ciutadania.

2. IVA en activitats esportives: L’article aborda detalladament la fiscalitat de l’IVA en les activitats esportives, explicant les diferents exempcions i tipus aplicables segons el tipus d’activitat i entitat organitzadora, podent tributar una mateixa activitat al 0%, al 10% o al 21%, segons la tipologia d’entitat que la realitza.

3. Impost de Societats per entitats esportives: En l’àmbit de l’impost de societats, l’article explica els tres règims de tributació aplicables a les entitats esportives segons la seva naturalesa: el règim general, el règim especial de les entitats parcialment exemptes, i el règim fiscal de les entitats sense finalitats lucratives i dels incentius fiscals al mecenatge. Cada règim té les seves particularitats i avantatges, depenent del tipus d’entitat i de les activitats que realitza.

La publicació d’aquest article a la revista del Col·legi d’Economistes de Catalunya és un testimoni del compromís de Wealia i del seu soci gerent, Jaume Vilà Batlle, amb la promoció de la transparència i l’eficiència en la gestió fiscal de les entitats esportives. Seguirem treballant per oferir el millor assessorament i suport a totes les organitzacions que confien en nosaltres.

Amb una llarga trajectòria en la gestió i assessorament d’entitats esportives, Jaume Vilà és un referent en l’àmbit de la fiscalitat esportiva. La seva especialització en el sector esportiu ha fet que es posicioni com a un autèntic expert en aquest camp. Aquest coneixement profund i dedicació han convertit Wealia en la gestoria esportiva de referència a Catalunya, València, Aragó, Madrid, les Illes Balears i Andalusia.

Wealia, amb Jaume Vilà al capdavant, s’ha destacat per oferir serveis de gestió i assessorament fiscal adaptats a les necessitats específiques de les entitats esportives. Tots els clients de Wealia són clubs i entitats esportives que confien en la seva experiència i professionalitat per garantir una gestió eficient i complir amb les normatives fiscals vigents. Aquesta especialització ha permès a Wealia consolidar-se com la gestoria de les entitats esportives. 

Fiscalitat de l'activitat esportiva Col·legi d'Econmistes de Catalunya
Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋