Formació normativa esportiva al campus motor Anoia

El passat dissabte, Jaume Vilà, fundador de Wealia va participar com a ponent en una sessió de formació dedicada a la normativa esportiva. Aquesta enriquidora experiència va adreçar-se als tècnics que actualment estan cursant el nivell 1 a través de la federació de motociclisme, essent el marc idoni el campus motor Anoia.

La importància de conèixer la normativa esportiva

Entendre la normativa que regula una disciplina esportiva és fonamental per als professionals que treballen en aquest àmbit. La normativa proporciona un marc estructurat que dona seguretat dels participants, promou la competència justa i estableix les bases per al desenvolupament harmoniós de l’activitat esportiva.

Jaume Vilà, amb la seva àmplia experiència en la gestió esportiva, va destacar la importància d’incorporar aquests coneixements a la pràctica diària dels tècnics. La correcta interpretació i aplicació de la normativa no només assegura el compliment de les regles, sinó que també contribueix a la creació d’un entorn esportiu més robust i ètic.

El campus motor Anoia com a espai d’aprenentatge

El campus motor Anoia, dedicat al món del motociclisme, ofereix un entorn immillorable per als professionals i apassionats d’aquest esport. A més de ser un centre d’excel·lència en formació esportiva, el campus motor Anoia impulsa la innovació i la millora contínua en el món del motociclisme.

Compromís amb l’excel·lència educativa

A Wealia Management, estem fermament compromesos amb l’excel·lència en la normativa esportiva. Creiem que proporcionar als professionals les eines i els coneixements necessaris no només beneficia els clubs i entitats esportives, sinó que contribueix al creixement i la prosperitat de tot el sector esportiu.

Wealia és la gestoria esportiva de referència a Catalunya, destacant per la seva dedicació excepcional i coneixement profund del complex entramat del món esportiu. Amb una visió centrada a proporcionar suport integral als clubs i entitats esportives, Wealia es converteix en un aliat estratègic per aquells que busquen no només complir amb les seves obligacions administratives, sinó també optimitzar la seva gestió per assolir els seus objectius amb èxit.

L’equip de Wealia no només és expert en la complexitat de la normativa esportiva i les subvencions disponibles, sinó que també ofereix un assessorament personalitzat per adaptar-se a les necessitats específiques de cada client.

¿Vols comptar amb nosaltres? No dubtis a posar-te en contacte amb l’equip de Wealia. Estem encantats de respondre els teus dubtes.

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋