GESTORIA ESPORTIVA PER A ACTIVITATS D’HIVERN

GESTORIA ESPORTIVA PER LA TEMPORADA D’ESQUÍ

Ara que arriba desembre, donem tret de sortida a la temporada dels esports d’hivern. A Wealia trobaràs una gestoria esportiva i consultoria esportiva especialitzada en clubs esportius i entitats esportives. Som el teu millor aliat.

El passat 24 de novembre, la secretaria general de l’Esport i de l’Activitat física va presidir la presentació de la temporada d’hivern 2022-23. Aquesta presentació va representar l’inici oficial de la temporada dels esports hivernals com l’esquí o del surf de neu, dos esports que cada cop compten amb més esportistes que els practiquen, ja que Anna Caula, secretaria general de l’Esport i l’Activitat Física ha recalcat que Catalunya és una comunitat de neu i muntanya, una potència en un àmbit que projecta Catalunya al món.

Lleis esportives per a les activitats esportives de temporades

Si ets el president o la presidenta d’un club d’esquí o de jocs d’hivern i et preocupa estar al dia de la normativa que us afecta, Wealia és el teu millor aliat. Som una gestoria per a entitats esportives i coneixem a la perfecció les necessitats del teu sector.

Gestoria esportiva per a activitats d'hivern

Fi del contracte per obra i servei o contracte temporal

Una de les principals problemàtiques que presenteu els clubs esportius que dueu a terme activitats de temporada són els contractes dels monitors esportius. L’extinció del contracte per obra i servei que es va a dur a terme durant la reforma laboral de 2022, que era una de les modalitats de contracte més utilitzades per sector, tot i que moltes vegades de forma incorrecte,  modifica per complet quin tipus de contracte s’ha de fer a tots els treballadors que treballen només durant uns mesos a l’any en una activitat determinada.

Els contractes per obra i servei suposaven un 43% dels contractes generats cada mes en el territori nacional. Un percentatge realment elevat i que seguia amb una tendència a l’alça. Amb aquesta reforma laboral es vol fomentar la creació de llocs de treball indefinits.

Però, si tu no has de tenir un treballador contractat durant tot l’any, com et pots adaptar a aquesta reforma? Aquí entra en joc el contracte fix discontinu. Recorda que a Wealia trobaràs una gestoria esportiva en la qual coneixem quin son els tràmits necessaris perquè el teu club esportiu o la teva entitat esportiva segueixi al peu de la lletra totes les normatives i lleis que l’afecten.

Gestoria esportiva: contracte fix discontinu

Wealia t’expliquem quines són les característiques d’aquest tipus de contracte i quins canvis suposen per al teu club esportiu.

Els contractes fix discontinu estan pensats per a feines com les que necessiteu cobrir vosaltres, és a dir, per a feines que es duen a terme de forma intermitent però estable. Està clar que un club d’esquí no necessita un treballador durant tot l’any, ja que la vostra activitat només es du a terme durant la temporada d’esports d’hivern.

D’aquesta manera, aquest tipus de contracte que tramitem a la nostra gestoria esportiva, està pensat per al treballador que, de forma discontínua durant l’any i en períodes de temps intermitents ha de dur a terme la seva feina, com és el cas dels monitors d’escoles d’esquí.

Però aquesta reforma laboral no afecta només als professors d’esquí, sinó que, tal com us expliquen a la nostra gestoria esportiva, afecta a tot el personal que hagi de dur a terme la seva activitat laboral en períodes discontinus. Aquest pots ser el cas del personal de neteja o del personal de la cafeteria.

Wealia: una gestoria esportiva

Wealia trobaràs una gestoria esportiva especialitzada en entitats esportives i clubs esportius. Els nostres serveis estan pensats especialment per a vosaltres i posem a la vostra disposició els nostres professionals experts en normativa esportiva i dret esportiu.

Oferim als nostres clients tots els serveis de gestió esportiva, cobrint totes les especialitats que us poden afectar: fiscal, laboral i comptable, així com els tràmits concrets dels clubs i empreses relacionades amb el món de l’esport.

Si vols més informació sobre el serveis que oferim a la nostre gestoria esportiva, pots posar-te en contacte amb Wealia. També pots llegir el que pensen els nostres clientes de nosaltres tant al nostre web com a les ressenyes de Google. A la nostra gestoria i consultoria esportiva estarem encantats de resoldre els teus dubtes.

 

La gestoria de les entitats esportives:
Wealia

 

Si vols compartir aquesta notícia, fes clic als botons

WhatsApp
Telegram
Facebook
LinkedIn

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋