JORNADA SOBRE LES ELECCIONS A LES ENTITATS ESPORTIVES

Jornada sobre les eleccions a les entitats esportives

 

Aquest 8 de març hem assistit a Lleida, organitzada per Deporte y ocio, a una jornada sobre les eleccions a les entitats esportives, on durant 8 hores s’han anat succeint diversos ponents especialistes en diferents àmbits esportius, per tal d’explicar el seu punt de vista i les seves vivències en els processos electorals dels clubs i de les federacions esportives.

A la jornada hi han assistit com a ponents, entre d’altres, el Sr. José Bermejo Vera, president d’honor de la Asociación Española de Derecho Deportivo, el Sr. Agustí Rizos, president de INEFC Sports LAw alumini, el Sr. Gerard Esteve, president de la UFEC, la Sra. Isabel Perez, responsable dels serveis jurídics de la UFEC, el Sr. Koldo Irurzum, membre del TAD,  el Sr. Fèlix González, president del força Lleida club esportiu i el Sr. Jorge Culleré, president del Club de Tenis Lleida.

La jornada ha sigut força enriquidora, ja que s’hi han tractat casos reals, que ens permeten veure més enllà de la teòrica, les problemàtiques que es troben els clubs i les federacions a l’hora d’afrontar els seus processos electorals.

Com sempre, intentem aprendre per millorar, intentem aprendre per donar un millor servei.

Gràcies a tots per confiar en nosaltres.

wealia – especialistes en entitats esportives

Equip de Wealia
tel: 93 543 26 74
mail: info@wealia.com
www.wealia.com

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋