MULTA PER POSAR ALGÚ EN UN GRUP DE WHATSAPP

Sancions per negligències en la protecció de dades en el món de l’esport

Una instal·lació esportiva de Còrdova ha estat multada amb 4000 €. Per afegir a una antiga clienta a un grup de whatsapp, fent públic el seu número personal de telèfon mòbil sense el seu consentiment. A la gravetat de la infracció se li ha d’afegir que la clienta feia més de deu anys que havia acabat la relació amb el club, i per això els responsables ja haurien d’haver eliminat les seves dades personals de la base de clients.

En un altre cas, un gimnàs de Gijón ha estat sancionat amb una multa de 1000 €. Per enviar un correu electrònic promocional als seus usuaris on tots ells podien veure els receptors del missatge, incloent-hi nom i primer cognom i l’adreça de correu. Una de les usuàries ho va denunciar, ja que tots podien veure públicament les seves dades personals.

Et podria passar això a tu?

Les multes de protecció de dades poder arribar fins als 20 milions d’euros, per aquest motiu recordem, altre cop, l’obligació de tenir contractat un servei de protecció de dades per evitar qualsevol negligència. És essencial tenir un bon servei d’assessorament i gestió per tal d’evitar negligències de qualsevol classe.

A Wealia estem especialitzats en assessorament i gestió de les entitats esportives. Compta amb nosaltres per a evitar qualsevol d’aquestes possibles situacions.

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋