SISTEMA PER ENXAMPAR ELS ESPORTISTES QUE APOSTEN

La Direcció General d’Ordenació del Joc queda habilitada legalment per comptar amb les dades de tots els esportistes del país en temps real.

Hisenda, gràcies a la modificació de l’article 6.2 de la llei del joc (Llei 13/2011), ha habilitat legalment un sistema automatitzat amb el qual podrà monitoritzar si algun esportista està registrat en alguna casa d’apostes del país i un avís avisarà d’això a l’instant.

En el cas que algun esportista, entrenador o directiu sigui sorprès apostant, constituiria “una infracció de caràcter lleu sancionable amb multa de fins a cent mil euros”, tal com recull l’article 41.a).

Per a la recollida de dades, Hisenda comptarà amb la col·laboració de les “federacions esportives espanyoles, les federacions esportives d’àmbit autonòmic i entitats esportives”, tenint la informació actualitzada en tot moment del “nom, cognoms, DNI, club, categoria, data d’alta o baixa, durada i tipus de llicència o càrrec directiu “.

És sens dubte un avanç per acabar d’arrel amb la participació d’esportistes en les apostes i la modificació de resultats per lucrar-se econòmicament.

L’objectiu és “promoure la transparència” i “col·laborar en la lluita contra el frau”.

* Article 6.2 de la llei del joc (Llei 13/2011), regula la participació en les apostes i prohibeix registrar a menors d’edat, accionistes, a àrbitres, a membres de la Comissió Nacional del Joc ia esportistes, entrenadors i altres participants directes en l’esdeveniments sobre la qual es realitza l’aposta, així com els directius de les entitats.

Si desitgeu qualsevol aclariment al respecte, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres

wealia – especialistes en entitats deportives

Equip de Wealia
tel: 656 45 44 11
mail: info@wealia.com
www.wealia.com

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋