SUBVENCIONS ACTIVITATS ESPORTIVES FEDERADES

A LA TEVA GESTORIA ESPORTIVA T’INFORMEM SOBRE LES SUBVENCIONS PER LES ACTIVITATS ESPORTIVES FEDERADES

El Consell Català de l’esport ha publicat l’obertura de la convocatòria per a la concessió de les subvencions per l’organització i participació en activitats esportives federades (temporada 2021 – 2022)

A Wealia, la gestoria de les entitats esportives, us facilitem tota la informació sobre aquestes subvencions.

Suport a la participació en competicions d’esport femení

Només per equips femenins catalans que estiguin en la màxima i submàxima categoria estatal i per les modalitats següents: atletisme, bàdminton, basquetbol, bàsquet en cadira de rodes, bàsquet a cavall (horse-ball), futbol, futbol americà, futbol sala, gimnàstica, handbol, hoquei, hoquei gel, hoquei línia, hoquei patins, rugbi, rugbi en cadira de rodes, softbol, tennis de taula, triatló, voleibol i waterpolo.

Suport a la participació en competicions internacionals oficials

Només per les modalitats següents: basquetbol, billar, handbol, hoquei, hoquei patins, futbol, futbol americà, patinatge artístic xous, pesca, softbol, tennis de taula i waterpolo.

Suport als equips que han ascendit a categories estatals i que figurin en calendaris de la federació espanyola corresponent

Només per les següents: bàdminton, basquetbol, bàsquet en cadira de rodes, bàsquet a cavall (horse-ball), beisbol, billar, curses d’orientació, escacs, futbol, futbol americà, futbol sala, handbol, hoquei, hoquei línia, hoquei patins, natació curses, rugbi, softbol, tennis de taula, triatló, voleibol i waterpolo.

Suport als equips que han excel·lit la temporada anterior en les màximes categories estatals i que figurin als calendaris de la federació espanyola corresponent

Només per les modalitats següents: atletisme, bàdminton, bàsquet a cavall (horseball), basquetbol, beisbol, billar, boccia, ciclisme, cúrling, curses d’orientació, escacs, esgrima, esquaix, esqui alpí, futbol, futbol americà, futbol sala, gimnàstica, golbol, halterofília, handbol, hoquei, hoquei gel, hoquei línia, hoquei patins, lluita, natació artística, natació curses, natació salts, pàdel, patinatge artístic xous, patinatge velocitat, pesca, petanca, pilota, piragüisme, rem, rugbi, salvament, softbol, taekwondo, tennis, tennis taula, tir amb arc, triatló, voleibol i waterpolo.

Subvencions per activitats federades

Les activitats s’han hagut de dur a terme entre el 01/08/2021 i el 30/09/2022 (excepte en la modalitat de patinatge artístic xous, que serà entre el 01/04/2021 i el 31/12/2021).

Es consideren despeses subvencionables les despeses relacionades directament amb la realització de cada projecte presentat, que resultin estrictament necessàries i es realitzin en el termini i les condicions que determinen aquestes bases reguladores. En cap cas, les despeses poden tenir caràcter de despeses d’inversió, ni el cost dels béns o serveis subvencionats pot superar el seu valor de mercat.

Wealia: la gestoria de les entitats esportives

A Wealia us informem de tot el relacionat amb les subvencions esportives i tots els tràmits necessaris per a les entitats i clubs esportius. Ens assegurem de que estiguis ben assessorat!

Si el que vols és tenir més informació sobre les despeses subvencionables i el tràmit de la sol·licitud podeu contactar amb la gestoria de les entitats esportives o consultar aquesta guia.

Data d’inici per fer la sol·licitud: 09 de juny Data fi per presentar les sol·licituds: 22 de juny

 

La gestoria de les entitats esportives:
Wealia

 

Si vols compartir aquesta notícia, fes clic als botons

WhatsApp
Telegram
Facebook
LinkedIn

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋