TEST D’ANTÍGENS CASALS D’ESTIU I COLÒNIES

S’ha posat en marxa el dispositiu de cribratge massiu de monitors, treballadors de lleure i infants que participen en casals i colònies.

El dispositiu de cribratge massiu va adreçat a monitors i treballadors de lleure a partir de 16 anys i a nens i a nenes d’entre 10 i 15 anys. Aquest dispositiu consta de test d’antígens que es faran de forma gratuïta a les farmàcies adherides al dispositiu (entre 1.500 i 1.800).

Els interessats a fer-se un TAR han d’anar directament a una farmàcia i identificar-se mitjançant una declaració responsable o el correu electrònic enviat per la Direcció General de Joventut a les entitats de lleure, amb tota la informació necessària, el llistat de farmàcies i la declaració responsable. Aquests no hauran de demanar cita.

Als monitors se’ls recomana que es facin el test abans que comenci l’activitat, com molt tres dies abans si és activitat amb pernoctació, i com a forma periòdica cada tres dies si és una activitat sense pernoctació. A més, seguint amb aquest dispositiu per assegurar uns casals i unes colònies segures, a partir de dilluns es prioritzarà la vacunació dels monitors i les monitores, tot i ja trobar-se dins el grup d’edat que ja pot demanar cita per vacunar-se.

Compartir

Relacionados

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋