Acompanyament

Serveis

Assegurances esportives

Les entitats esportives teniu una normava específica d’assegurances, amb un capital mínim de responsabilitat civil i accidents determinats per el decret de les entitats esportives o el decret d’activitats en el medi natural, depenent de cada cas.

Els participants de les activitats han de tenir una llicència federativa o una llicència esportiva, en funció de l’activitat que facin i aquesta ha d’assegurar com a mínim el que marca el decret del “seguro deportivo obligatorio”.

És fonamrntat que es conegui que i què no cobreix la llicencia, i en quins casos es recomanable fer una assegurança addicional.

A Wealia, la gestoria de les entitats esportives, també tractem les assegurances de responsabilitat civil de directius, per donar una major tranquil·litat a la feina que fa la junta directiva.Els nostres serveis estaran a la vostra disposició per garantir que no se’n derivin riscos que us puguin afectar de manera personal.

Estem especialitzats en entitats esportives, pel que sabem quines assegurances són més adequades i quins capitals s’han de cobrir en cada cas, buscant sempre el mínim cost i la major cobertura.

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋