Serveis

Constitució, modificació d’estatuts, modificació membres de junta i processos electorals

Nosaltres t’ajudem a redactar els estatuts del club esportiu a la perfecció. Verifiquem que les clàusules que s’aporten estiguin adaptades a la normativa que regula les entitats esportives, revisem els estatuts segons les necessitats de cada client i us acompanyem a l’hora d’iniciar un procés electoral que doni a la junta directiva totes les garanties legals.

Portem a inscriure al registre d’entitats esportives les constitucions, les modificacions estatutàries, les renovacions de junta, entre altres.

Estarem a càrrec, en tot moment d’analitzar i comprovar els documents que s’han d’aportat per una correcta inscripció sense incidències. Ens mantindrem en constant comunicació amb vosaltres per informar-vos sobre els procediments i guiar-vos en el procés.

Estem especialitzats en entitats esportives. Coneixem a la perfecció les característiques del Registre, així com tots els documents que són necessaris per a cada cas. Diàriament estem pendents de la normativa jurídica que pugui afectar els nostres clients, pel que podem agilitzar els tràmits i així evitar reclamacions, demores i processos innecessaris.

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋