Serveis

Assessorament i auditoria

Amb Wealia estaràs assessorat en tot moment. Tots els nostres professionals t’assessoraran i et donaran tota la informació que necessitis per estar al corrent de la normativa que us afecta. Ens ocupem que aconsegueixis tranquil·litat i no t’hagis d’ocupar de res.

Et prestarem assessorament jurídic i fiscal a totes les àrees que afecten l’activitat esportiva professional del teu negoci. Tots els nostres professionals disposen d’un profund coneixement del sector, i et podran assessorar de manera efectiva en totes les operacions que necessitis.

Posem a la vostra disposició la possibilitat de fer una auditoria inicial per conèixer les mancances actuals que pugui tenir el vostre club, i gestionarem aspectes diversos com: les assegurances esportives, titulacions esportives d’entrenadors esportius i monitors esportius, plans de voluntariat, els socis, etc.

Som la millor garantia pel teu club.

Resultats garantits: si es contracta qualsevol altre servei de quota, el servei d’assessorament esportiu com el d’auditoria és totalment gratuït.

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋