Serveis

Protecció de dades

Des de Wealia posem a la teva disposició les eines necessàries per garantir que es fa un ús correcte de les dades personals. En tot moment es recullen dades de tots els qui conformen l’entitat, com ara: pares, socis, entrenadors, participants ocasionals i voluntaris.

Per garantir que la protecció de dades es compleix correctament, aquesta informació ha de ser tractada d’acord amb la llei de protecció de dades, i ha de recollir l’autorització de qui les cedeixi. Cada entitat o empresa haurà de facilitar l’accés als procediments necessaris perquè els usuaris afectats puguin modificar o eliminar les dades personals que disposen.

Wealia us acompanyarà durant tot el procés d’adaptació de dades sensibles. Adaptem els documents de l’entitat a la llei de protecció de dades, i us informem de les obligacions que s’han de complir.

El nostre equip estarà a la vostra disposició per prestar-vos ajuda en qualsevol moment i explicar-vos els procediments necessaris que heu de seguir per evitar els riscos d’un incompliment de la norma.

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋