Serveis

Fiscal

Ens encarreguem del control de tots els moviments econòmics del club esportiu, ingressos i despeses, i t’informarem en tot moment com s’han de declarar els impostos d’una entitat esportiva.

Estudiarem quina és la forma de tributació que més us interessa dins de les possibilitats que ofereix la normativa fiscal i podrem saber si ens trobem en casos d’exempcions d’IVA o bé si tenim la possibilitat de recuperar part de l’IVA pagat.

Et presentem les liquidacions que et corresponen com a entitat esportiva, com ara l’impost sobre societatsIVA, document 347, retencions o operacions intracomunitàries, entre d’altres.

Tenint en compte les particularitats de les entitats esportives, ens adaptem al règim d’entitats parcialment exemptes a la llei 49/2002, en el cas de l’impost sobre societats i estudiant les exempcions, i possible recuperació de l’IVA si escau.

Estem especialitzats en normativa esportiva, per això  coneixem perfectament cada cas que ens presenten els nostres clients. Tots els nostres professionals estan altament capacitats i podran assessorar-vos en tot moment sobre determinats casos concrets. Gràcies a això podrem evitar-vos sancions i problemes amb Hisenda.

Ens ocupem de:

Contactar
1
💬 + info
Hola 👋